Dagny + Paula Jivén

Arrangör Live Nation
Datum onsdag 7 december
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 260:-
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

NORSKA POPSTJÄRNAN DAGNY TILL SVERIGE I DECEMBER – GÖR TVÅ KONSERTER MED PAULA JIVÉN 

I våras åkte Dagny på sverigeturné med Miriam Bryant och i slutet av juni såg vi henne på gröna Lunds lilla scen. Sommaren har sedan varit fullmatad av festivalspelningar hemma i Norge och ute i Europa. I början december återvänder Dagny till Sverige för två konserter och med sig har hon Sveriges nya poplöfte Paula Jivén.

Dagny har gett oss låtar som ’Love You Like That’, Drink About’’ och ’Somebody’ och har samarbetat med internationella storheter som Steve Aoki och Katy Perry. I Norge är hon en av de största popstjärnorna med multipla nomineringar och flera utsålda konserter i bagaget. Dagny visar gång på gång att hon är en av Nordens mest spännande liveakter genom sina energiska framträdanden.

Nu har Dagny även börjat ta mark på den svenska popscenen och efter ett flertal hyllade supportframträdanden är det äntligen dags för Dagnys två största, egna konserter i Sverige. 

Paula Jivén har haft ett intensivt år. Efter debuten i oktober 2021 blev hon utsedd till Framtidens Artist på P3 i april 2022. Nu har Paule Jivén släppt debut- EP och spelas flitigt på P3 och radio i flertalet länder. Under sommaren hördes Paula Jivén från flera festivalscener runt om i landet, däribland Way Out West och Popaganda.


Köp biljett