DANI M & SOLOMON ALLSTARS BAND SYSTER SOL & KICHINGAZ BAND

Arrangör LinkUp & Club Studio One
Datum fredag 29 maj
Insläpp 20.00
På Scen ca 23.00
Pris 220
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Maj avslutar vi med en av vårens absolut tyngsta kvällar! Pustervik gästas av några av Sveriges största Hiphop- och Reggae-akter! Dani M med sitt backigband Solomon Allstars och Syster Sol med Kichingaz Band! Mellan showerna kommer Dj Finest, Rough Lynx och Mr Gillis hålla igång ett mäktigt dansgolv med Hiphop, Reggae och Dancehall! På övervåningen sker dansen till Afrobeat och Azonto med Dj LV från Dee Vibez och Dj Miss Jen. Dansgolven öppnar 20.00 och kvällen första show börjar klockan 23.00. 
 
En tung helkväll du absolut inte får missa! 

Köp dina biljetter på förköp!
http://www.ticnet.se/event/374355 

♦ SYSTER SOL ♦
En av Sveriges största reggae-artister kommer till Göteborg med sitt backingband. Syster Sol har hunnit med att släppa tre album och arbetar just nu på nytt material. Ny singel släpps i april och innan sommaren ska ytterligare en singel släppas. 

Vi lärde känna Syster Sol i början av 2000-talet genom bandet Livelihood som han med att släppa två album. Sedan dess har hon utvecklade sitt sound och är i dag en av Sveriges största artister med stor fanbase över hela landet. 

Känd för sina värma, personliga och explosiva scenframträdanden är Syster Sol live med sitt Kichingaz Band ett måste! 

Läs mer på: www.systersol.se/

♦ DANI M ♦
Den 29 maj ser du Dani M på Pusterviks scen i en helt unik show med hans backingband Solomon All Stars Band! Dani M slog ner som en bomb i Hiphop Sverige 2012 med sina gästinhopp på låtar av Labyrint, Stor och Kartellen . Med guld- och platinasäljande singlarna ”En sån Som Mej” och ”Naiv” visade han att han även kan stå på egna ben! 

Nu är han redo att inta positionen som en av landets största artister med nya albumet "Min Grind" som släpptes i december 2014. Framgångsreceptet är Hiphop med Reggae/Dancehall och Salsainfluenser! Med Ep.n "En Sån Som Mig", mängder av singlar, och nya albumet " Min Grind" är Dani M mer än redo att bjuda på en sick show i en stad nära dig!

Läs mer på: www.danimofficial.se/

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

► Fredagen den 29 maj 2015
► Pustervik, Göteborg 
► Öppet från 20.00 till 03.00
► 18 år
► Live från 23:00
► Förköp kostar 200 kr + serviceavgift 
► I dörren kostar biljetten 250 kr (endast i mån av plats)
► Köp din biljetter på förköp: http://www.ticnet.se/event/374355 
 


Köp biljett