Dani Massaad + Rödtjut

Arrangör Pustervik & Woody West
Datum lördag 29 april
Insläpp 22.00
På Scen 22.30
Pris 150 kr
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen
Köp biljett

DANI MASSAAD

Dani Massaad gör äntligen sin efterlängtade debut som soloartist. Han har en rik musikalisk bakgrund och har utmärkt sig som sångare, pianist och låtskrivare inom flera olika genrer. 

Hans musik sträcker sig från barock-pop till rock n roll, jazz och soul, och kännetecknas av stora arrangemang, mycket stämmor, silkeslen falsettsång och kraftfulla vrål. På scen är han karismatisk och livlig; underhållningsfaktorn är enorm. Han studerar även sitt sista år på Högskolan för scen och musik där han fått möjligheten att tänja på sina kreativa gränser. 

Dani har även samarbetat och varit verksam med artister och projekt såsom Kvasar, Xenia Kriisin, Bohuslän Big Band, Hindarfjäll och Dani Massaad Kvintett.

Med influenser från ikoniska artister som The Beach Boys, Queen, James Brown, David Bowie, Led Zeppelin och Stevie Wonder, samt musikaler som Jesus Christ Superstar och Hair, är hans musik djupt rotad i 60- och 70-talets glansdagar fast med en modern twist. För närvarande är han mitt uppe i inspelning av sin debutplatta ”Ballroom Wasteland”, som kommer att vara ett konceptalbum där han utforskar ämnen som psykisk och fysisk flykt, adhd, mellanförskap, kärlek, miljöombyte, familj och arv, allt ur hans alter ego Damien Hellwigs perspektiv.

Under konserten på Pustervik kommer Dani tillsammans med sin skräddarsydda supergrupp att bjuda på majoriteten av låtarna från sitt kommande album. Detta är en unik chans att uppleva hans musikaliska magi på nära håll. Sjung med och dansa till låtarna som kommer att fastna i ditt huvud långt efter konserten är över.

RÖDTJUT
Rödtjut släpper sitt debutalbum ”Orsak och verkan” 21 april och firar med releasegig på Pustervik lördag 29/4. Rödtjut från Göteborg är en hyfsat ny konstellation på Sveriges rockhimmel. Ett fyrmannaband bestående av Hannes Hansson (ex Mustasch), Fredde Johansson, Fredrik Askerdal och Christopher Liberg. 70-talshårdrock med sanningar levererade på svenska. Tungt sväng sprunget ur folkhemmet med sikte på en ljusare framtid.


Köp biljett