Inställt – Daniel Lemma & Hot This Year Band

Arrangör Pustervik
Datum fredag 5 juni
Insläpp 19.00
Pris 250 + service avgift
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Konserten med Daniel Lemma & Hot This Year Band på Pustervik 5 juni är tyvärr inställd.

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra Daniel Lemma & Hot This Year Band på Pustervik 5 juni, utan konserten kommer att ställas in. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna. Vi följer utvecklingen noggrant och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Köpta biljetter återlöses automatiskt. Samtliga biljettköpare kommer att kontaktas via mail.

Med plattorna ” Common Ground ” (2016) och ” Punch of Love ” (2019) har kombon Daniel Lemma & Hot This Year Band blivit en favorit hos de som gillar klassisk reggae med rötterna i soul.  Vi har hört flera av deras låtar snurra flitigt på radio, och de har hunnit besöka festivalscener både i Sverige och internationellt.

Daniel Lemma har haft en lång karriär som musiker och låtskrivare, han har släppt ett tiotal plattor.  Hot This Year Band är kollektivet bestående av Skandinaviens främsta dancehall-,reggae-, och afrobeat musiker/producenter, och de har kompat och producerat svenska och internationella artister, bl.a Chronixx, Kapten Röd, Syster Sol, Yellowman, Etzia,mfl)

Det kommer att bli en varm, dansant kväll på Pustervik !


Köp biljett