DAZE

Arrangör Extragalactic Sounds
Datum torsdag 22 februari
Insläpp 21.00
Pris Gratis
Åldersgräns 18 år
Plats Foajén

Wheyo we back från Roswell eller nån annan småmystisk plats och landar aftonen till ära farkosten i Pusterviks foajébar för ett studiebesök av sällan skådat slag. 

 

Tillsammans med övermäktiga Mandatory från torsdagsklubben SMOOV siktar vi lite löst på att få dom gamla klenoderna till takkronor att svaja behagligt likt ett uteserveringssugrör i den mjuka göteborgsvinden.. Kom och fall in love tillsammans med oss! 

 

När: 22/2 kl: 21.00 – 02.00

Var: Pustervik 

Fri entré

 

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪

 

SMOOV

 

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪

 

CLOUDIN

https://www.instagram.com/v_spot/

https://soundcloud.com/lil_spoon

 

vozla

https://soundcloud.com/vozla

 

Zap Holmes

https://soundcloud.com/zap-holmes

https://www.instagram.com/zapholmes

 

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪

 

DAZE är klubb som fyller tomrummet och bjuder på en musikscen som vi tycker saknats. En scen framvuxen ur laptop-generationens möjligheter att skapa unik, framåtskridande musik hemifrån sina sovrum. En scen som födde fram en ny era av hiphop –där symbios skapats med elektronisk dansmusik, och som befäste den instrumentala beatmakingen som en självständig part. Genren har nu funnits i några år och idag är utbudet en myriad av olika stilar och subkategorier. Ofta benämnt som Future Beats och lite svårt att sätta fingret på. Det blir såsigt, luftigt och drömmande. Euforiskt, upplyftande och glatt. Vackert, söndrigt och sorgligt. Allt på en gång i en smooth ström.

 

Extragalactic Sounds är ett lokalt kreativt kollektiv som föddes 2009 i en lägenhet vid Jaegerdorffsplatsen. Det består av ett gäng spretiga individer som valde att gå samman och dela på skaparglädjen. Grundpelaren har alltid varit ett gediget musikintresse; här ryms utöver beatmaking också electronica, rap, spoken word, grafisk design, graff, videoanimation och spelproduktion. Vår plats i kosmos har vi aldrig riktigt funnit, men vi seglar ständigt vidare mot nya brytpunkter.

 

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪

 

DAZE

https://soundcloud.com/klubbdaze

 

Extragalactic Sounds

Spotify: https://goo.gl/2MpZ7g

Youtube: http://www.youtube.com/user/ExtragalacticSounds

Instagram: http://instagram.com/extragalacticsounds