DAZE: BATO & Zap Holmes

Arrangör Extra Galactic Sounds
Datum torsdag 25 augusti
Insläpp 21.00
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen

Hej! Denna gång är vi supernöjda att kunna meddela att megagrymma BATO kommer hela vägen från de småländska skogarna för att köra sitt premiärgig i Göteborg med sina sounds från och även inre rymden! 

Och som om inte det vore nog kommer oxå våran resident Zap Holmes köra ett set med exklusivt egna låtar. Kommer bli en riktigt dunderkväll så missa inte detta! 

 

BATO

https://soundcloud.com/batogotbeats

https://instagram.com/batogotbeats

https://facebook.com/batogotbeats

 

Zap Holmes

https://soundcloud.com/zap-holmes

https://www.instagram.com/zapholmes

 

När: 25/8 kl 21-02

 

Var: Pustervik matsalen

 

Alldeles gratis!

 

Extragalactic Sounds är ett lokalt kreativt kollektiv som föddes 2009 i en lägenhet vid Jaegerdorffsplatsen. Det består av ett gäng spretiga individer som valde att gå samman och dela på skaparglädjen. Grundpelaren har alltid varit ett gediget musikintresse; här ryms utöver beatmaking också electronica, rap, spoken word, grafisk design, graff, videoanimation och spelproduktion. Vår plats i kosmos har vi aldrig riktigt funnit, men vi seglar ständigt vidare mot nya brytpunkter.

 

Tillsammans har vi nu skapat DAZE! En klubb som fyller tomrummet och bjuder på en musikscen som vi tycker saknats. En scen framvuxen ur laptop-generationens möjligheter att skapa unik, framåtskridande musik hemifrån sina sovrum. En scen som födde fram en ny era av hiphop –där symbios skapats med elektronisk dansmusik, och som befäste den instrumentala beatmakingen som en självständig part.

Genren har nu funnits i några år och idag är utbudet en myriad av olika stilar och subkategorier. Ofta benämnt som Future Beats och lite svårt att sätta fingret på.

 

Extragalactic Sounds har funnits med hela vägen och vill nu dela med sig på hemmaplan! Det blir såsigt, luftigt och drömmande. Euforiskt, upplyftande och glatt. Vackert, söndrigt och sorgligt. Allt på en gång i en smooth ström. 

 

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪

 

CLOUDIN

https://www.instagram.com/v_spot/

https://soundcloud.com/lil_spoon

 

Strawberrybacon

https://soundcloud.com/strawberrybacon

 

Zap Holmes

https://soundcloud.com/zap-holmes

https://www.instagram.com/zapholmes

 

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪

 

Poster: Dan Persson Smutskult

https://smutskult.wordpress.com/

https://www.instagram.com/smutskult/

 

Extragalactic Sounds

Spotify: https://play.spotify.com/user/egscrew/playlist/4z2XcYx2ibd5YlCbPbHahX

Youtube: http://www.youtube.com/user/ExtragalacticSounds

Instagram: http://instagram.com/extragalacticsounds

 

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪