Daze feat Småbiran

Arrangör Extragalactic Sounds
Datum torsdag 5 januari
Insläpp 22.00
Plats Matsalen

2017 är här och DAZE drar igång det nya året tillsammans med Göteborgs egna DJ Småbiran (aka SmåBizzle). Feta beats och tung bas blandat med flippiga loopar och mysiga melodier är som vanligt på menyn, toppat med lite visuell garnityr. Och! Vi kör en timme längre (till 03)! Röd röd dag på fredag :) 

När: 5/1 kl: 22-03

Var: Pustervik matsalen

Alldeles gratis!

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪

DJ Småbiran:
https://soundcloud.com/smabiran
https://www.instagram.com/smabiran/

CLOUDIN
https://www.instagram.com/v_spot/
https://soundcloud.com/lil_spoon

Strawberrybacon
https://soundcloud.com/strawberrybacon

Zap Holmes
https://soundcloud.com/zap-holmes
https://www.instagram.com/zapholmes

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪

Extragalactic Sounds är ett lokalt kreativt kollektiv som föddes 2009 i en lägenhet vid Jaegerdorffsplatsen. Det består av ett gäng spretiga individer som valde att gå samman och dela på skaparglädjen. Grundpelaren har alltid varit ett gediget musikintresse; här ryms utöver beatmaking också electronica, rap, spoken word, grafisk design, graff, videoanimation och spelproduktion. Vår plats i kosmos har vi aldrig riktigt funnit, men vi seglar ständigt vidare mot nya brytpunkter.

Tillsammans har vi nu skapat DAZE! En klubb som fyller tomrummet och bjuder på en musikscen som vi tycker saknats. En scen framvuxen ur laptop-generationens möjligheter att skapa unik, framåtskridande musik hemifrån sina sovrum. En scen som födde fram en ny era av hiphop –där symbios skapats med elektronisk dansmusik, och som befäste den instrumentala beatmakingen som en självständig part.
Genren har nu funnits i några år och idag är utbudet en myriad av olika stilar och subkategorier. Ofta benämnt som Future Beats och lite svårt att sätta fingret på.

Extragalactic Sounds har funnits med hela vägen och vill nu dela med sig på hemmaplan! Det blir såsigt, luftigt och drömmande. Euforiskt, upplyftande och glatt. Vackert, söndrigt och sorgligt. Allt på en gång i en smooth ström.

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪

DAZE
https://soundcloud.com/klubbdaze

Extragalactic Sounds
Spotify: https://play.spotify.com/user/egscrew/playlist/4z2XcYx2ibd5YlCbPbHahX
Youtube: http://www.youtube.com/user/ExtragalacticSounds
Instagram: http://instagram.com/extragalacticsounds