DAZE Featuring Benjamin B

Arrangör Extragalactic Sounds
Datum torsdag 25 januari
Insläpp 21.00
Pris Gratis
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen

Ohoj!  
Vad hände egentligen den där absolut sista torsdagen året 2017? I min lilla gata vilket ståhej det blev. Stort tack alla som var där och kryddade kvällen med sin energi på alla olika håll och kanter, inte en kotte gick hem missnöjd! 

En månad senare och vi är tillbaka med så mycket gottiga beats, bumps och bananza att det räcker å blir över. Till kvällen har vi hittat en alldeles utmärkt gäst i Benjamin B aka DJ Blood1. Redan under tidigt 90-tal i hemstaden Brighton väcktes intresset för hiphopen och framförallt dess turntables. Scratch och DJ-ing blev herrens kall och han har nu fler år på nacken i gemet än Justin Bieber har vandrat jorden. Sverige besökta han första gången när stadens främsta hiphoparrangör Lövet™️ bokade honom till Scratch ages ago. Numera bosatt här sen 9 år tillbaka har han bland annat varit en del av konstellationen Mönster och han fortsätter ständigt praktisera den ädla konsten att röra ljudet med rappa små fingrar. 
Kom bara yo!

När: 25/1 kl: 21.00 – 02.00
Var: Pustervik (matsalen/våning 2)
Fri entré

BENJAMIN B
https://www.instagram.com/benjaminb973/ 

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪

CLOUDIN
https://www.instagram.com/v_spot/
https://soundcloud.com/lil_spoon

VOZLA
https://soundcloud.com/vozla

Zap Holmes
https://soundcloud.com/zap-holmes
https://www.instagram.com/zapholmes

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪

DAZE är klubb som fyller tomrummet och bjuder på en musikscen som vi tycker saknats. En scen framvuxen ur laptop-generationens möjligheter att skapa unik, framåtskridande musik hemifrån sina sovrum. En scen som födde fram en ny era av hiphop –där symbios skapats med elektronisk dansmusik, och som befäste den instrumentala beatmakingen som en självständig part. Genren har nu funnits i några år och idag är utbudet en myriad av olika stilar och subkategorier. Ofta benämnt som Future Beats och lite svårt att sätta fingret på. Det blir såsigt, luftigt och drömmande. Euforiskt, upplyftande och glatt. Vackert, söndrigt och sorgligt. Allt på en gång i en smooth ström.

Extragalactic Sounds är ett lokalt kreativt kollektiv som föddes 2009 i en lägenhet vid Jaegerdorffsplatsen. Det består av ett gäng spretiga individer som valde att gå samman och dela på skaparglädjen. Grundpelaren har alltid varit ett gediget musikintresse; här ryms utöver beatmaking också electronica, rap, spoken word, grafisk design, graff, videoanimation och spelproduktion. Vår plats i kosmos har vi aldrig riktigt funnit, men vi seglar ständigt vidare mot nya brytpunkter.