DAZE – featuring Yellowfriend

Arrangör Extragalactic Sounds
Datum torsdag 31 maj
Insläpp 21.00
Pris Gratis
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen

Nu när vår efterlängtade solmate åter höjer temperaturen gör vi detsamma och bjuder (passande nog) in självaste Yellowfriend för ett kärt återseende! Beat-talangen ifrån Göteborg ligger på Shash Records och efter en tid i studion är det nu äntligen dags för ett nytt album att se solens ljus. "Manu" landar den 15 juni och vi trampar förväntansfullt..

Yellowfriend har utlovat ett såsigt lofi-set och alla älskar vi väl sås så vad kan gå fel? inget. I övrigt är allt precis lika fint som vanligt – stadens knäppaste beatklubb ger er stadens knäppaste beats i en ända lång ljuvlig kakafoni. Kom!

När: 31/5 kl: 21.00 – 02.00
Var: Pustervik (övervåningen)
Fri entré

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪

Yellowfriend
https://soundcloud.com/ylwfrnd
✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪

CLOUDIN
https://soundcloud.com/v_spot
https://soundcloud.com/lil_spoon

thedaysbefore
https://soundcloud.com/thedaysbefore
https://www.instagram.com/tehdaysbefore/

Morococo
https://soundcloud.com/morococo
https://www.instagram.com/its.morococo/

Zap Holmes
https://soundcloud.com/zap-holmes
https://www.instagram.com/zapholmes

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪

DAZE är klubb som fyller tomrummet och bjuder på en musikscen som vi tycker saknats. En scen framvuxen ur laptop-generationens möjligheter att skapa unik, framåtskridande musik hemifrån sina sovrum. En scen som födde fram en ny era av hiphop –där symbios skapats med elektronisk dansmusik, och som befäste den instrumentala beatmakingen som en självständig part. Genren har nu funnits i några år och idag är utbudet en myriad av olika stilar och subkategorier. Ofta benämnt som Future Beats och lite svårt att sätta fingret på. Det blir såsigt, luftigt och drömmande. Euforiskt, upplyftande och glatt. Vackert, söndrigt och sorgligt. Allt på en gång i en smooth ström.

Extragalactic Sounds är ett lokalt kreativt kollektiv som föddes 2009 i en lägenhet vid Jaegerdorffsplatsen. Det består av ett gäng spretiga individer som valde att gå samman och dela på skaparglädjen. Grundpelaren har alltid varit ett gediget musikintresse; här ryms utöver beatmaking också electronica, rap, spoken word, grafisk design, graff, videoanimation och spelproduktion. Vår plats i kosmos har vi aldrig riktigt funnit, men vi seglar ständigt vidare mot nya brytpunkter.

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪

DAZE
https://soundcloud.com/klubbdaze

Extragalactic Sounds
Spotify: https://goo.gl/2MpZ7g
Youtube: http://www.youtube.com/user/ExtragalacticSounds
Instagram: http://instagram.com/extragalacticsounds