DAZE: Mixmaster Mange & Uttish

Arrangör Pustervik
Datum torsdag 28 juli
Insläpp 21.00
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen

Nu mitt i sommaren är det dags för mer DAZE! Denna gång tillsammans med Mixmaster Mange och Uttish som kommer spela varsitt fett set för oss. Suuuuuperbt!

Extragalactic Sounds är ett lokalt kreativt kollektiv som föddes 2009 i en lägenhet vid Jaegerdorffsplatsen. Det består av ett gäng spretiga individer som valde att gå samman och dela på skaparglädjen. Grundpelaren har alltid varit ett gediget musikintresse; här ryms utöver beatmaking också electronica, rap, spoken word, grafisk design, graff, videoanimation och spelproduktion. Vår plats i kosmos har vi aldrig riktigt funnit, men vi seglar ständigt vidare mot nya brytpunkter.

Tillsammans har vi nu skapat DAZE! En klubb som fyller tomrummet och bjuder på en musikscen som vi tycker saknats. En scen framvuxen ur laptop-generationens möjligheter att skapa unik, framåtskridande musik hemifrån sina sovrum. En scen som födde fram en ny era av hiphop –där symbios skapats med elektronisk dansmusik, och som befäste den instrumentala beatmakingen som en självständig part.
Genren har nu funnits i några år och idag är utbudet en myriad av olika stilar och subkategorier. Ofta benämnt som Future Beats och lite svårt att sätta fingret på.

Extragalactic Sounds har funnits med hela vägen och vill nu dela med sig på hemmaplan! Det blir såsigt, luftigt och drömmande. Euforiskt, upplyftande och glatt. Vackert, söndrigt och sorgligt. Allt på en gång i en smooth ström. 

▶ Mixmaster Mange

▶ Uttish

När: 28/7 kl 21-02

Var: Pustervik matsalen

Alldeles gratis!

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪

CLOUDIN
https://www.instagram.com/v_spot/
https://soundcloud.com/lil_spoon

Strawberrybacon
https://soundcloud.com/strawberrybacon

Zap Holmes
https://soundcloud.com/zap-holmes

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪

Poster: Dan Persson Smutskult
https://smutskult.wordpress.com/
https://www.instagram.com/smutskult/

Extragalactic Sounds
Spotify: https://play.spotify.com/user/egscrew/playlist/4z2XcYx2ibd5YlCbPbHahX
Youtube: http://www.youtube.com/user/ExtragalacticSounds
Instagram: http://instagram.com/extragalacticsounds