DAZE – Resident Night

Arrangör Extragalactic Sounds
Datum torsdag 26 april
Insläpp 22.00
Pris Gratis
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen

Greatings yous, we come in beats!

..och det så det räcker, säkerligen uppfylls och kanske eventuellt svämmar över. April har snart lättat ankar från det än så länge hyffsat nya året och det innebär likt vinter blir vår att Daze är i göringen igen. Det blir små söta och stora elaka beats och allt där emellan. Fullt hus på Pustervik (som vanligt!) så vi bumpar igång en timme senare, men det blir garanterat extra gungigt på övervåningen från 22.00 och hela vägen in sommaren istället.

 

När: 26/4 kl: 22.00 – 02.00

Var: Pustervik (övervåningen)

Fri entré

 

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪

 

CLOUDIN

https://soundcloud.com/v_spot

https://soundcloud.com/lil_spoon

 

thedaysbefore

https://soundcloud.com/thedaysbefore

https://www.instagram.com/tehdaysbefore/

 

Morococo

https://soundcloud.com/morococo

https://www.instagram.com/its.morococo/

 

Zap Holmes

https://soundcloud.com/zap-holmes

https://www.instagram.com/zapholmes

 

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪

 

DAZE är klubb som fyller tomrummet och bjuder på en musikscen som vi tycker saknats. En scen framvuxen ur laptop-generationens möjligheter att skapa unik, framåtskridande musik hemifrån sina sovrum. En scen som födde fram en ny era av hiphop –där symbios skapats med elektronisk dansmusik, och som befäste den instrumentala beatmakingen som en självständig part. Genren har nu funnits i några år och idag är utbudet en myriad av olika stilar och subkategorier. Ofta benämnt som Future Beats och lite svårt att sätta fingret på. Det blir såsigt, luftigt och drömmande. Euforiskt, upplyftande och glatt. Vackert, söndrigt och sorgligt. Allt på en gång i en smooth ström.

 

Extragalactic Sounds är ett lokalt kreativt kollektiv som föddes 2009 i en lägenhet vid Jaegerdorffsplatsen. Det består av ett gäng spretiga individer som valde att gå samman och dela på skaparglädjen. Grundpelaren har alltid varit ett gediget musikintresse; här ryms utöver beatmaking också electronica, rap, spoken word, grafisk design, graff, videoanimation och spelproduktion. Vår plats i kosmos har vi aldrig riktigt funnit, men vi seglar ständigt vidare mot nya brytpunkter.

 

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪

 

DAZE

https://soundcloud.com/klubbdaze

 

Extragalactic Sounds

Spotify: https://goo.gl/2MpZ7g

Youtube: http://www.youtube.com/user/ExtragalacticSounds

Instagram: http://instagram.com/extragalacticsounds