DAZE!

Arrangör Extragalactic Sounds
Datum torsdag 26 november
Insläpp 22.00
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen

Du har kanske inte tänkt på det, men du är i rymden.
Extragalactic Sounds är ett lokalt kreativt kollektiv (tillika indie label) som föddes i en lägenhet vid Jaegerdorffplatsen 2009. Det består av ett gäng spretiga individer som valde att gå samman och dela på skaparglädjen. Grundpelaren har alltid varit ett gediget musikintresse men här ryms utöver elektronica också rap, spoken word, grafisk design, video animation och spelproduktion. Vår plats i kosmos har vi aldrig riktigt funnit, men vi seglar ständigt vidare mot nya brytpunkter.
Nu vill vi varmt välkomna er till premiären av DAZE! En kväll där vi fyller tomrummet och bjuder på en musikscen som vi tycker saknas lite. En scen framvuxen ur laptopgenerationens möjligheter att skapa unik, framåtskridande musik hemifrån sina sovrum. En scen som födde en ny era av hiphop i symbios med elektronisk dansmusik och som befäste den instrumentala beatmakingen.
Genren har nu funnits i några år och idag är utbudet en myriad av olika stilar och subkategorier. Ofta benämnt som Future Beats och lite svårt att sätta fingret på.. Men! Extragalactic Sounds har funnits med hela vägen och vill nu dela med sig på hemmaplan! Det blir såsigt, luftigt och drömmande. Euforiskt, upplyftande och glatt. Vackert, söndrigt och sorgligt. Allt på en gång.
När: 26/11 kl 22-02
Var: Pustervik Matsalen
alldeles gratis

CLOUDIN
https://soundcloud.com/ssts
https://soundcloud.com/lil_spoon
Strawberrybacon
https://soundcloud.com/strawberrybacon
Zap Holmes
https://soundcloud.com/zap-holmes

Poster: Smutskult
https://smutskult.wordpress.com/
https://www.instagram.com/smutskult/
Extragalactic Sounds
Spotify: https://play.spotify.com/user/egscrew/playlist/4z2XcYx2ibd5YlCbPbHahX
Youtube: http://www.youtube.com/user/ExtragalacticSounds
Instagram: http://instagram.com/extragalacticsounds#
Tumblr: http://extragalacticsounds.tumblr.com/