Deadheads + The Dahmers + Sista Bossen

Arrangör Club Slacker
Datum fredag 2 februari
Insläpp 21.00
Pris 120
Åldersgräns 20 år (18 år vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

DEADHEADS (med gäster)– på scen 00.00
Deadheads började lira sin energiska rock vintern 2012 med ambitionen att göra grymtbra rockmusik med fokus på ett tight och drivande grundkomp bakom själfylld sång och riviga gitarrsolon. Hittills har det hänt mycket i Deadheadsfabriken. Flera vinylsinglar har släppts och sålts slut på olika internationella bolag. Debutalbumet "This is Deadheads first album(it includes electric guitars) släpptes i maj 2014, på spanska Ghost Highway Recordings.

Skivan mottog mycket bra recensioner. Deadheads har även hunnit turnera i flera delar av Europa och spelat ihop med band som Turbonegro, Imperial State Electric, Datsuns och Monster Magnet.
Våren 2015 återsläpptes debutskivan av tyska High Roller Records.

Oktober 2015 kom album nummer två "Loadead" och även denna släpptes genom High Roller records och fick mycket bra recensioner. Bortsett från nya singelsläpp och återutgivningar av tidigare slutsålda skivor. Så kommer album nummer tre "This one goes to 11" den 26/1 2018 och detta skall firas med dunder och brak. Håll i hatten

THE DAHMERS – på scen 23.00
En mutation av punkens primitiva energi, blixtrande rockgitarrer och 60-talets pop. Med melodier som suger sig fast likt en blodigel på hjärnan och med sin skräckfilms-inspirerade estetik har The Dahmers vuxit till att bli ett musikaliskt Frankensteins monster.
Sedan starten Halloween 2011 har de hunnit släppa två album och fyra st EP:s, varav deras senaste album "In The Dead Of Night" släpptes 2017.

Det har därför varit ett händelserikt år för bandet med spelningar i Sverige, Tyskland och England. Med support-spelningar för bl.a. Against Me! och Millencollin.
2016 Intog bandet även en plats på P3:s "årets 50 bästa låtar"-lista. Men bandet är ändå ett band som ska upplevas live.

SISTA BOSSEN – på scen 22.00
Sista Bossen är bandet som påminner om ditt småsyskon som bara vill bli sedd och gör allt i sin makt för att realisera sin orimliga önskan. Med verktyg som hög volym, känslobaserade argument och en taskig attityd kryper Sista Bossen upp i dina mungipor och ut ur dina tårkanaler med den mest sporadiska knastrocken som marknaden har att erbjuda. Om ni inte tror på oss så skriver GAFFA såhär: "Det är skimrande skevt, vrickat vackert och aldrig tråkigt.”
Hörde ni det? ALDRIG tråkigt!


Köp biljett