Death Hawks + RA

Arrangör High Time
Datum lördag 3 maj
Insläpp 22.00
Pris 100
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

PÅ SCEN:
23.00 – RA
Post-punk-gruppen RA från Malmö har bara ett par år på nacken, men fick från begynnelsen stor uppmärksamhet genom två singlar på YouTube. Det är rått och direkt på, med avmätt sång och skramliga gitarrer, som sätter hårt mot hårt med en stor dos av no-bullshit-attityd. RA har gett ut EP’n ‘Bloodline’ och är på väg att släppa ett album. I sommar släpper dem en 7" singel och ska även spela på Roskilde.
 
 00.00 – DEATH HAWKS (FI)
 Våren 2010 sattes Death Hawks ihop för att endast spela in låtar av sångaren Teemu Markkula, men inom kort blev projektet ett riktigt band och debutalbumet “Death & Decay” släpptes 2012 och i september förra året kom deras andra album "Death Hawks" ut.
 De är kända för sina intensiva liveframträdanden, med sina psychadeliska slingor och in-your-face boogie, som sägs bli bättre och bättre. Och självklart ska det bli ett nöje för oss att få uppleva det här på High Time’s scen!
 
 DJ’s:
 På dansgolvet står gossarna Oliver & Emil och spelar en blandning av post-punk, new wave, no wave, synth, garage och psych. När klockan slår rätt, står du och dansar som en sprätt, klunkandes en skvätt, lätt som en plätt. FÄTT!
 På övervåningen har vi finbesök från huvudstaden av Åsa Örtengren som spelar svängigt från Fenix i askan och låtar hur din hits-back! Det kan med andra ord låta hur som helst och dans blir det minsann!
 
 KONST:
 Foajén ska självklart livas upp och kvällens konstnärer är två grymt duktiga tjejer –
Filippa Levermark & Timea Carlsson!
 
  VÄLKOMNA!
/High Time crew


Köp biljett