Den Stora Julfesten! Live: Riga Tiger

Arrangör Woody West
Datum måndag 25 december
Insläpp 21.00
Pris 120
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Mandel i gröten, Karl-Bertil Jonssons Julafton och Woody Wests Stora Julfest tillhör numera älskvärda traditioner som förgyller den förnämsta av högtider för alla Woodyvänner!

RIGA TIGER
Riga Tiger är tillbaks på Pustervik. På juldagen! Ytterligheternas dag! Dagen då den ene fromt begrundar julens mirakel och lägger ett pussel, medan den andre köper starköl i baren för mormors julklappspengar och är spydig mot den där gamle “kompisen” som numera läser “juridik” i “Stockholm”. Den dagen spelar Riga Tiger på Pustervik. Såklart utlovas hits som “Påvelund”, “Fuck you, New York” och, passande nog, “Pusstervik”, alla från debutplattan som infriades under samma tak tidigt i höstas. Men även nya låtar som inte har geografiskt betingade namn kommer spelas, exempelvis alla kommande julars plåga “Love Actually Forever”. Det har varit ett händelserikt år för Riga Tiger och det nalkas ett perfekt avslut med en ”Magical Live Show – X Mas edition”.

Nu tar vi en advent i taget och håller ut. Mot julen! Mot ljuset! När allt är över och inget finns kvar, pustar vi ut och pussas på Pustervik.


Köp biljett