Deportees + Support: Esther

Arrangör Woody West
Datum lördag 23 november
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 295
Åldersgräns 18
Plats Stora Klubben
Köp biljett

DEPORTEES
Det var med genombrottsalbumet ”Islands & Shores” som Umeå-bandet Deportees orsakade svallvågor över hela landet och belönades med en Grammis för ”Årets Rock” och en P3 Guld-vinst för ”Årets Grupp”. Sedan dess har bandet fortsatt cementera sin position som en av landets absolut främsta akter – inte minst genom sina spelningar på fullsatta klubbar och stora festivalscener. Senaste albumet ”The Big Sleep” släpptes 2015 och belönades med en Grammis även den, och nu är det äntligen dags för mer. I våras släppte bandet sin EP ”Re-dreaming” och den 11 oktober kommer Deportees sjätte fullängdsalbum ”All Future”. I samband med detta åker bandet på en stor Skandinavienturné.

Umeå-trion Deportees släpper också i dag sin vackra video till nya singeln ”Covered In Dreams” – inspelad på landet utanför Stockholm och regisserad av Mauri R. Chifflét. Titta på videon här.. Bandet har under senaste veckan avslutat sin sommarturné med två triumferande succéspelningar – på Way Out West i Göteborg samt på Trädgården i Stockholm. Till den redan släppta höstturnén adderas nu klubbspelningar även i Göteborg och Stockholm. Biljetterna till dessa två spelningar släpps på onsdag 21 augusti kl 10.00.

”Att se musiken komma till liv i publikens kroppar är den enklaste sak att gilla. Det är omedelbart och rent. Sommaren har varit majestätisk och kröntes av spelningar på Way Out West och Trädgården i Stockholm. Idag släpper vi de sista pusselbitarna till höstens klubbturné. Vi räknar dagarna! ” 
– Deportees

Support: Esther
På den kommande höstturnén tar Deportees med sig unga intressanta debutartisten Esther. Med sin elektriska vibrafon, sång och singlarna ”Follow Me Home” och ”Wolves” har Esther Lennstrand, som är hennes fulla namn, på senare tid fått mångas ögon och öron på sig. Hon samarbetar mycket med producenten och låtskrivaren Pontus Winnberg (Amason, Miike Snow) som även producerat flera låtar på Deportees kommande album.


Köp biljett