Det Brinner – Releasefest

Arrangör Våga Våga & Pustervik
Datum fredag 10 maj
Insläpp 21.30
På Scen 22.15
Pris 200 kr
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen
Köp biljett

Det Brinner är soloprojektet som Matilda från Steget startade för att utmana sig själv och faktiskt göra sånt som hon drömt om men inte vågat innan. Hon började 2016 med att använda ilskan istället för uppgivenheten som driv.  

Det gav henne massor av energi att våga gå vidare med alla de olika slags känslouttryck hon ville använda och gav henne även modet att utforska helt nya ljudlandskap.  

Det började med en EP, vi har fått njuta av 2 fullängdare hittills och nu är det äntligen dags att ha releasefest för skiva nummer 3!

Det Brinner musik har alltid varit raka puckar och trots detta förmedlar nu musiken starkare känslor än någonsin. Det handlar om allt från att ha behovet att berätta för någon att den är en idiot till att verkligen ge en kärleksförklaring till den där vännen som alltid finns där. Den här skivan berättar om en resa i att få ut all skit och sedan hitta vägar som leder till att må bra och läka. 

Ännu ett bevis på att när vi vågar vara bräckliga kan vi komma vidare. Självklart är det fortfarande gråtdisco vi lyssnar på.  Vi är kvar på dansgolvet vare sig vi ska gråta skrika eller bara sjunga med.

Matilda Sjöström sjunger på Håkan Hellströms senaste skiva, har släppt tre album tillsammans med Nils Dahl som duon Steget. Hon turnerar sedan tolv år tillbaka med Nationalteaterns Rockorkester och har i tio år drivit Sonya Studios på Stigbergstorget i Göteborg.


Köp biljett