Dirty Loops • Sold out

Arrangör YOF
Datum söndag 28 maj
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 495 + service
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Globalt hypade powertrion Dirty Loops gör äntligen en spelning i Göteborg i maj!

Som en helt unik musikalisk företeelse svepte Dirty Loops kraftfullt in med sin omisskännliga hybrid av funk, jazzfusion och soulpop för drygt 10 år sedan då de fick sitt stora genombrott via Youtube.

De gamla kompisarna Jonah, Aron och Henrik gjorde till en början jazzfusion-covers av poppiga hitlåtar från stjärnor som Adele, Justin Bieber och Avicii vilket genererade miljontals lyssningar och fans över hela världen. Dirty Loops satte tidigt ”musicianship” i en helt ny kontext när det gick upp för folk att det går att göra oerhört komplex musik och samtidigt få den att låta enkel, härlig och smittsamt svängig. De individuella prestationerna i bandet har genererat nästintill kultliknande status för varje bandmedlem från fansen, där det fastställts gång på gång att Jonah, Aron och Henrik spelar i en helt egen liga med sin musik.

Quincy Jones tog dem tidigt under sina vingar och de har turnerat med akter som Maroon 5. Debutplattan Loopified släpptes 2014 och sex år senare kom uppföljaren Phoenix tätt följd av Cory Wong-samarbetet Turbo, 2021.

Enligt många, en av världens främsta rytmsektioner, med Henrik på elbas och Aron på trummor, som frontas av Jonahs magiska sång och keyboardspel, i ett ljudlandskap fyllt av nya harmonier och melodier, är Dirty Loops universum något annorlunda och helt eget. 

De har spelat flitigt på många av världens främsta scener och festivaler och vi ser fram emot att nu få uppleva ett av världens främsta liveband på Pustervik den 28 maj!

Jonah Nilsson – sång, keyboards

Aron Mellergård – trummorHenrik Linder – bas


Köp biljett