Djungeltrumman & Pusterviks Stora Julfest!

Datum lördag 21 december
Insläpp 21.00
Pris 120
Åldersgräns 20 år
Plats Stora Klubben

DJUNGELTRUMMAN & PUSTERVIKS STORA JULFEST
Innan det är dags att djupdyka ner i släktkalas, sticksiga julklappströjor och skinkrelaterad matkoma, behövs en sista jättefest. Något att tänka tillbaka på, när farmors tjat om hur stor du blivit, aldrig tar slut. Därför slår Djungeltrumman och Pustervik sina festhuvuden ihop, för att tillsammans fixa det julfirande vi alla behöver! 
I julklappssäcken hittar du Mack Beats, Julia Spada och Jaqe, YastWinter Wonderland, dj:s från årets allra bästa Göteborgsklubbar, pregnant santa, glöggsmakande hångel, Hyresgästföreningens fotobås, obscena dansmoves på två dansgolv, presenter och framför allt, jättemycket kärlek. 
Men den allra bästa klappen är förstås att du och alla dina kompisar kommer! Vi vill himla gärna fira in julen med er!
MACK BEATS feat. Julia Spada & Jaqe
2013 var året Mack Beats tog steget från doldis, till en av den svenska hiphop-scenens front runners. När P3 Guld-nominerade debutalbumet Centrum släpptes i somras, höll kritikerkåren gemensamt på att spricka av glädje. Till Pustervik kommer han med Julia Spada och Jaqe, som båda gästar skivan.  

YAST
Ibland oroar man sig för den svenska popmusiken. Sen hör man Yast, och inser att allt kommer lösa sig. Bandets självbetitlade debutskiva släpptes tidigare i år, och sedan dess har du kunnat se dem på såväl Way Out West och Hultsfred, som festivaler i Spanien, Tyskland och Danmark. 
Djungeltrumman tycker väldigt mycket om Göteborgs klubbscen, vilket är tur, för det är vad vi jobbar med. Därför kändes det som en självklarhet att sammanfatta 2013 på den här festen, genom att boka några av våra absoluta favoriter bland de klubbar som gjort våra nätter roligare under året.
De som reppar under kvällen är:
Winona
Feed The Horse
Lokita & Ekolod
Goodlife
Villan
Showdown/Slacker
Sugardaddy
Yaki-Da
Orleans
High Time