Domesticated Riot

Arrangör Pustervik
Datum fredag 25 mars
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 100:-
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen
Köp biljett

Gör dig redo för en explosion av intensitet och samhällskritik när hårt rockande Domesticated Riot kliver på scenen. Det västkustbaserade bandet bildades våren 2020 av medlemmar från Tremor Tones och Monkey Union och har nyttjat coronatiden till produktivt låtskrivande. Hittills har de släppt nio singlar och nu är det äntligen dags för deras första fullängdsalbum Subtle Destruction. Bandets sound beskrivs som riot rock – en upprorisk, punkig och medryckande gitarrock fulltankad av influenser som Ramones, Rage against the machine, Foo Fighters och Queens of the Stone Age – som gjord för en svettig härlig klubbscen med andra ord.

Domesticated Riot, som består av Peter Bladh på gitarr, Rudolf Antoni på sång och gitarr, Pontus Larsson på bas och Micke Pihl på trummor, säger själva:

”Vi har längtat sjukt mycket efter att få komma ut och spela live. Albumet släpps den 18 mars, så ni har en vecka på er att lyssna in låtarna. Så släpp på era restriktioner och kom till Pustervik den 25e och fira och festa med oss!”


Köp biljett