Nytt Datum – Eagles Of Death Metal + Support: Dea Matrona

Arrangör Luger
Datum onsdag 18 maj
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 325
Åldersgräns 18
Plats Stora Klubben
Köp biljett

OBS Nytt Datum 18 maj

Pga pågående restriktioner i delar av Europa kommer bandets europaturné få nya datum.  Nytt datum för Eagles Of Death Metal på Pustervik blir 18 maj 2022. Ny support på turnén blir Dead Sara. 

Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta respektive biljettåterförsäljare vid eventuella biljettfrågor.

Eagles Of Death Metal har svart läderbälte i att leka rock’n’roll. Med ett barns nyfikenhet och en stor dos humor har EODM i över 15 år tagit rockens mesta stereotyper och dragit dem till sin absoluta spets. Att göra rock rolig igen hade givetvis varit ett hopplöst projekt om det inte var så att musiken var oemotståndligt bra, men nu råkar den vara precis det. Med riff karvade ur renaste guld skapar Jessie Hughes och hans vänner en snaskig hybrid av stonerrock, garage och klassisk rock – allt gjort med en sällsynt melodisk sensibilitet.

Till en början betraktades Eagles Of Death Metal som ett sidoprojekt till Queens Of The Stone Age, då Josh Homme spelar trummor i bandet. Men EODM har aldrig kretsat kring Homme utan det är den karismatiske Hughes och hans elektriska fantasier som är och förblir motorn. 2019 släppte Eagles Of Death Metal coverskivan ‘EODM Presents Boots Electric Performing The Best Songs We Never Wrote’ och nu kommer de med sin rock’n’roll-cirkus till Sverige för en konsert på Pustervik i Göteborg 2 april och ytterligare en på Slaktkyrkan i Stockholm 4 april.

Support: DEA MATRONA


Köp biljett