NYTT DATUM – Eivør

Arrangör KB West
Datum torsdag 30 september
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 325:-
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset har Eivør bestämt sig för att flytta fram turnén till 2021. Konserten på Pustervik i Göteborg kommer nu att äga rum den 30 september 2021.

Håll i din biljett! Den gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas.

Färöarnas starkast lysande stjärna Eivør släpper nya albumet Segl och åervänder till Göteborg i höst! 

Eivør är den färöiska sångerskan, låtskriverskan och musikern vars trollbindande stämma gjorts alltmer hörd på sistone. Utöver flertalet soloalbum har hon på senare år även bjudits in till att komponera material och bidra med sång till soundtrack för såväl större filmer som serier.

Grunden till Eivørs nästan fanatiska passion för musik lades tidigt under uppväxten på Syðrugøta, en av de nordligaste Färöarna. Vid 16 års ålder gav hon ut sin självbetitlade debutskiva. Sedan dess har hon fortsatt rakt framåt med samma artistiska frenesi. Hon har skaffat sig en musikalisk bredd där hon provat allt från jazz till electropop. 

Inspirationen till att skapa musik kom från rötterna i den traditionella färöiska musiken, men allteftersom hennes musikaliska resa har fortsatt, har musiken ändrat form på vägen. Hon har utforskat nya ljud och tillvägagångsättet i arbetet, men har alltid behållit rötterna i sina alster, oavsett hur hon klätt upp dem. Hon sjunger om teman som kärlek, förlust, minnen, frihet och natur. Hennes röst är unik i sin intimitet och hon är en skicklig konstnär som fångar och uttrycker sin musik på sitt alldeles egna vis. 

Vi ser fram mot en kväll med en strålande liveartist som alltid har en livlig och varm scennärvaro!


Köp biljett