Emma Knyckare & Simon Svensson

Arrangör Munck
Datum lördag 7 december
Insläpp 19.00
På Scen 19.30
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Övrig information Ordinarie 215:-, Studerande 170:-
Köp biljett

Får vi be om största möjliga…LOL! 

 

Simon Svensson och Emma Knyckare, aktuell som programledare i årets Musikhjälpen, har följt i varandras fotspår genom åren och avlöst varandra som programledare för P3:s Morgonpasset och Tankesmedjan och nu åker de ut på sin allra första ståupp-turné – tillsammans. LOL är en föreställning där de är mer personliga än någonsin.

 

Trots att dom alltid hamnar på samma ställen så har dom helt olika hjärnor. Emma tänker t.ex. mycket på bultande hjärtan, att Ringhals kommer att sprängas i luften och hur det var att växa upp i ett litet samhälle med klassångest. Simon däremot tänker mycket på varför nötallergiker är sådana dramaqueens, sin extremt akademiska uppväxt och hur man ska göra för att inte skämmas över allting i livet.

 

De har även helt olika sätt att se på samhället, politik, kakor och vad som är en rimlig gräns för hur många poddar det får finnas. Att kalla showen LOL är ett sätt att visa att det är en humorföreställning det handlar om, men som bottnar i de mörkare funderingarna.

 

– Vi vill verkligen att folk ska komma till showen och få tokgarva – vi har satt ihop den mest skämttäta ståupp-föreställningen du kommer att se i år! Det blir en lollercoaster där vi hoppas att många känner igen sig, lovar Simon & Emma.

Simon Svensson, aktuell med sin pod “Veckans viktigaste intervju”, har varit programledare i P3:s Pang Prego, Morgonpasset och Tankesmedjan. I P1 har han även varit programledare för Äkta Satir. Han skrev och medverkade i SVT:s Centralskolan och Telefonsupporten. 

Emma Knyckare, aktuell som programledare för Musikhjälpen, har varit programledare för P3:s Tankesmedjan och Morgonpasset. Hon har även synts i flera TV-program, bl.a. TV3:s Extra Extra och SVT:s Film på minuten. 

 


Köp biljett