En Anständig Jul

Arrangör Pustervik & Truckstop Alaska
Datum måndag 24 december
Insläpp 12.00
Pris Gratis
Åldersgräns 0
Plats Klubben

För sjunde året i rad arrangerar vi ”En Anständig Jul” på Pustervik i Göteborg. Det är ett ideellt samarbete mellan En Anständig Jul, Pustervik, och Truckstop Alaska.

Tillställningen äger rum på julafton mellan klockan 12.00 och 20.00 och är alkoholfritt. Det bjuds på mat från klockan 14.00, samt dryck, kläder/hygienartiklar, livemusik och gemenskap.

Firandet är till för alla och vi finner styrka och glädje i att det är så blandat med folk som vill fira med oss. Det är alltifrån hemlösa som söker mat och värme, äldre ensamma människor som kanske inte har någon annanstans att ta vägen, ensamstående föräldrar som inte har barnen denna jul, utbytesstudenter, EU-migranter osv. Frivilliga volontärer ser till att alla trivs och blir nöjda under dagen och kvällen. Vi tror på fenomenet ”skicka vidare” och den som vill och kan får gärna skänka en slant under kvällen som kommer gå till välgörande ändamål.

Förra året hade vi över 600 besökare som lämnade oss mätta, glada och varma till både kropp och sinne. Vi hoppas ju att lika många vill komma i år.

För att sprida information till så många som möjligt skickar vi här en inbjudan till Er, vi hoppas att ni kan sprid den vidare till de som bor inom era väggar/kommer förbi/får hjälp av er.

Vi önskar ALLA välkomna!