En Anständig jul

Datum tisdag 24 december
Insläpp 12.00
Pris Gratis
Plats Stora Klubben

För åttonde året i rad bjuder vi in till Pustervik och ”En Anständig Jul” på julafton för ett kravlöst och religiöst obundet julfirande. Vem du än är så är du välkommen att ta del av maten, drycken och gemenskapen!

Firandet är till för alla och vi finner styrka och glädje i att det är så blandat med folk som vill fira med oss. Det är alltifrån hemlösa som söker mat och värme, äldre ensamma människor som kanske inte har någon annanstans att ta vägen, ensamstående föräldrar som inte har barnen denna jul, utbytesstudenter, EU-migranter osv. Frivilliga volontärer ser till att alla trivs och blir nöjda under dagen och kvällen.

Eventet äger rum på julafton (24 december) mellan klockan 12.00 och 20.00. Vi bjuder på julmat och dryck (alkoholfritt) från klockan 12.00, och vi erbjuder även kläder/hygienartiklar/julklappar till alla våra besökare.

En Anständig Jul på Pustervik är ett ideellt samarbete mellan projektgruppen En Anständig Jul och Pustervik, samt våra samarbetspartners ETC Göteborg och de butiker och restauranger som sponsrar oss. Förra året hade vi över 600 besökare som lämnade oss mätta, glada och varma till både kropp och sinne. Vi hoppas att lika många vill komma i år.

Om du vill anmäla dig som volontär på ett eller flera pass så skriv upp er här: https://signup.com/go/rqRrxxJ

Vi ses på julafton! ♥