ETC Valvaka

Arrangör ETC & Pustervik
Datum söndag 9 september
Insläpp 17.00
Pris Gratis
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben

ETC bjuder in till valvaka och rödgrön fest på Pustervik.
Inträdet är gratis.

PÅ SCEN
I restaurangen på övervåningen blir det både underhållning och analyser:

Göteborgskapellet
En blåsorkester med hjärtat i vänstra halsgropen blåser igång kvällens aktiviteter. De spelar kampsånger och annan vild, vacker och allvarlig blåsmusik.

Sven-Eric Liedman
I år är det 70 år sedan han följde sin första valvaka, då på radio. I år kommer Sven-Eric som är professor emeritus i idé och lärdomshistoria, Marxkännare och ledarskribent i ETC Göteborg, att börja kvällen med ett litet samtal.
Flera av våra andra ledarskribenter finns med senare under kvällen och analyserar hur det går i valet.

Maria Oskarsson
Valforskaren Maria Oskarson är professor på statsvetenskapliga institutionen vid Göteborgs universitet, medlem i SOM-institutets styrgrupp och forskar på väljares beslutsprocesser. Från åttasnåret finns hon med och pratar om valet.

Lisa Wanloo
Hönöbon Lisa Wanloos sound är stillsamt och inspirerat av amerikansk country-folk. En lokal stjärna på uppgång gästar oss för att stilla nervösa själars nerver.

Mathilda Brinck
Två dubbelsinglar har frestat recensenter och snart kommer Mathilda Brinks efterlängtade debutalbum. Mathilda spelar melodier på svenska med inslag av psykrock och visa.

BOKBORD
Hoppet
Bokbordet är laddat med en rykande färsk laddning av Johan Ehrenbergs nya bok ”Hoppet – en bok om hur du enkelt räddar världen”, samt ett urval ur bokförlaget Leopards utgivning, först till kvarn gäller.
Givetvis kan du också teckna prenumeration på en rödgrön dagstidning och stötta oss genom att bidra till ETC stödfond!

VAKA PÅ STORBILD
I klubben visar vi SVT:s valvakesändning utan avbrott.

Kom så upplever vi valet tillsammans!