evergrey – online konsert

Arrangör Gefle Metal festival
Datum lördag 27 juni
Insläpp 21.00
Pris Gratis
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Gefle Metal Festival presenterar streamad konsert med Evergrey!

Vi är alla besvikna över att det inte blir någon Gefle Metal Festival i år. Men även om vi inte kan träffas vid Gasklockorna så kan vi kolla på en direktsänd streamad konsert! Lördagen den 27 juni 21.00 står inga mindre än Evergrey på Pusterviks scen i Göteborg och kommer att spela direkt för er. Det kommer att vara gratis att titta på konserten men både vi och bandet uppskattar förstås om ni vill skicka en slant för att hjälpa till.

Du kan redan nu köpa supportbiljett till konserten på https://secure.tickster.com/w9pz2w2963r7ne1 och det går bra att swisha på 123 277 0626. All hjälp uppskattas och intäkterna efter kostnaderna delas mellan bandet och festivalen.

Det kommer också att släppas ett mycket begränsat antal biljetter så att du som bor i eller i närheten av Göteborg kan komma att uppleva konserten på plats. Det här blir en unik upplevelse, mer information om detta följer. Dessutom kommer bandet innan konserten börjar att ha en online-VIP-sändning, mer information om detta följer också.


Köp biljett