Fibes Oh Fibes!

Arrangör Pustervik & Sustainable Punk
Datum fredag 22 april
Insläpp 20.00
På Scen 21.00
Pris 225 kr
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Softrock-trion Fibes, Oh Fibes! står nästa år för första gången på ett decennium på samma scen med två exklusiva spelningar i Göteborg och Stockholm. I samband med detta släpper bandet två av sina album på vinyl, vilka säljs exklusivt för konsertpubliken.

För tio år sedan tog bandet en paus. En paus som nu är över för bandmedlemmarna Christian Olsson, Edvin Edvinsson och Mathias Nilsson.

”Från att vi startade och tio år framåt levde vi för att försöka hitta de perfekta melodierna och mest romantiska textraderna för att spela allt live. Sedan blev det lite väl tyst. Det här blir ingen återförening då vi aldrig slutade. Det blir mer en 10 år försenad releasefest för våra två första album på vinyl. Hoppas vi ses!”

Fibes, Oh Fibes! grundades 2001 och har sedan starten hunnit med P3-Guld-nomineringar, grammis-vinster, fyra album och otaliga turné-stopp. Trion har samarbetat med några av världens främsta pop-hjärnor som Kim Wilde, Björn Skifs, Gary Kemp och Pontus Winnberg.

Vinylpaket
Snart finns äntligen “Emotional” och “1987” på vinyl! Vi har länge sörjt att dessa 2 album inte finns på vinyl, så nu trycker vi upp dom själva. Vinylpaketet som add-on till konsertbiljetten inkluderar båda albumen på vinyl. Det finns ett begränsat antal paket tillgängliga till konserten. Du hämtar ut skivorna på plats på konsertkvällen. Dessa skivor kommer bara att säljas på konserterna, så vill du vara säker på att få ett ex är det ett Vinylpaket du ska köpa!


Köp biljett