filmvisning: spinal tap

Arrangör Pustervik
Datum fredag 23 oktober
Insläpp 19.30
Pris 25 + service
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Den 23:e oktober visar vi Spinal Tap i Stora Klubben – social distansering med sittplatser, låg entré och storbild. Insläpp 19.30, filmstart 20.00.

Den satiriska filmen Spinal Tap behöver knappast en introduktion för en rockälskare!  Vi har köpt rättigheterna till en visning, kommer bli grymt. Ta med några kompisar, ta några kalla – vi säljer biljetterna i sällskap om fyra.

”Det avdankade brittiska rockbandet Spinal Tap börjar någon gång på 1980-talet att inse att deras glansdagar sedan länge är passerade, och vi får, genom ögonen på ett dokumentärfilmande före detta fan, följa dem på deras comeback-turné tvärs över USA.

Dock kommer allt som kan gå fel att gå fel då det visar sig att både bandet och världen runt omkring dem förändrats sedan sist. Munsår, dåliga recensioner, bråk, svartsjuka, krånglande utrustning, missförstånd, svikande fans, en Yoko Ono-liknande flickvän och en synnerligen svårhittad sceningång är bara några av de missöden som drabbar de snälla men enfaldiga bandmedlemmarna under deras tragikomiska resa.”


Köp biljett