Filterklubben #3

Arrangör Pustervik & Magasinet Filter
Datum tisdag 26 mars
Insläpp 17.30
På Scen 18.00
Pris 150
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen
Köp biljett

 

Efter två fullsatta kvällar är det dags igen! På Filterklubben tar du del av människorna, debatterna och musiken som kommer att låta tala om sig.

Filterklubben arrangeras tillsammans med Pustervik i Göteborg. Det här står på programmet tisdagen 26 mars:

CHRISTOFFER BERG är producenten och musikern som nyss slutfört sitt hittills största uppdrag – att hjälpa Depeche Mode med svänget. Två dagar efter släppet av deras nya album Delta Machine spelar göteborgaren upp smakprov, visar bilder på Martin Gores enorma maskinpark och förklarar vad man egentligen gör som »synt- och trumprogrammerare« åt dessa legendarer.

När Filter skrev om Göteborgskocken HÅKAN THÖRNSTRÖM i sitt allra första nummer var det även en historia om Matsveriges resa från skämskudde till att i vart fall kunna mäta sig med omvärlden. Fem år senare reser matvärlden till Sverige, inklusive Thörnströms kök, för att finna inspiration. Håkan Thörnström förklarar vad som har hänt.

Biljetterna (150) kronor inkluderar Pusterviks berömda chili – med eller utan kött. Beställ via Ticnet för garanterad plats.

Dörren öppnar 17.30 med ev överblivna platser. Programmet startar 18.00 – kom en stund tidigare för att få en bra plats och mat på bordet före start. 


Köp biljett