First Aid Kit – Visions Of The Past, An Intimate Evening with First Aid Kit

Arrangör Luger
Datum måndag 30 oktober
Insläpp 19.00
På Scen 20.30
Pris 695 kr
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

First Aid Kit åker på turné i höst – firar sina 16 år som band med avskalad turné med åtta stopp i Sverige

Fjolårets skimrande album ’Palomino’ följdes av en rad utsålda spelningar på stora arenor i såväl Europa som USA och First Aid Kit befäste därmed sin position som ett av vår tids mest älskade svenska band. Med start på Pustervik i Göteborg den 30 okt, kommer systraduon i First Aid Kit under hösten att genomföra en intim, avskalad turné i Norden som går under namnet ’Visions of the past’. Biljetterna släpps nu på fredag 29 sep kl 10.00.

”Vi är så glada att äntligen kunna berätta om vår nya turné: Visions of the Past. Vi kommer göra några få utvalda intima spelningar i Skandinavien den här hösten och vintern. För att fira att vi har hållit på med musik i 16 år (!!), ska vi åka tillbaka i tiden med er. Vi ska på en resa från allra första EPn Drunken Trees, till vår senaste platta Palomino och vidare. Vi kommer slänga in en hel del av våra favoritcovers också. Det kommer vara en mer avskalad akustisk spelning, precis som det var när vi började spela. Det här är något vi har velat göra länge och känns så himla roligt att det äntligen blir av! Hoppas verkligen vi ses! xx K & J”

Resan som First Aid Kit gjort från huset i Svedmyra till de stora scenerna är inget annat än sensationell.  Idag har systrarna över en miljard streams, hyllmeter med priser samt tusentals mil i turnébussen – både i Europa och USA – i ryggen. Men trots framgångarna verkar den djupa kärlek till musik som en gång satte duon på allas läppar vara precis lika uppriktig och oförstörd som när allt startade för 16 år sedan. För att fira detta kommer First Aid Kit under hösten att genomföra tio konserter i Norden där lyssnarna kommer att få njuta av låtar från hela karriären – alltifrån debut-EP:n ’Drunken Trees’ (2008) till förra årets unisont hyllade ’Palomino’ samt några av systrarnas mest älskade covers.   Det kommer bli åtta avskalade, förtroliga och alldeles fantastiska kvällar runtom i Sverige. Häng på låset när biljetterna släpps fredag 29 sep kl 10.00.


Köp biljett