Fit For An Autopsy + Sylosis + Darkest Hour + Heriot

Arrangör FKP Scorpio
Datum tisdag 3 december
Insläpp 18.45
På Scen 19.15
Pris 395:-
Åldersgräns 18
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Ladda upp moshpit-nerverna för i vinter kommer post-deathcore giganterna Fit For An Autopsy förbi för sina två första headliner-gig någonsin i Sverige! Fit For An Autopsy har besökt Sverige ett flertal gånger sedan sin debut 2011 men har fram tills nu endast kommit förbi som support till bland annat Thy Art Is Murder och det senast i oktober 2023, men nu är det dags att dem tar tag i stafettpinnen själva och gör sina första egna konserter i vårt avlånga land.

Bandet bevisar gång på gång att de aldrig slutat röra sig framåt. Från deras debut 2011 med ”The Process of Human Extermination” till att Revolver år 2015 nämnde ”Absolute Hope, Absolute Hell” bland ”15 Essential Deathcore Albums” till att vi 2023 fortsätter bli imponerade hur de sömlöst utplånar linjerna mellan teknisk metalvirtuositet, hardcoreintensitet, melodisk lömskhet och dödsmetal. Det finns alltid ett budskap och ett syfte i deras texter samtidigt som det är tungt, hårt och melodiskt.

Eller som Will Putney (gitarrist och songwriter) fint uttrycker sig – ”Jag tycker alltid om när aggressiv musik får folk att tänka till. Att ha ett budskap är viktigt för oss. Kanske reflekterar du över vad vi säger, ser hur det gäller dig och ifrågasätter vissa saker. Eller…kanske är det bara ett soundtrack för att få utlopp för lite ilska. Det är också okej för mig.”

Missa inte när Fit For An Autopsy kommer förbi Pustervik i Göteborg den 3 december och Fryshuset Klubben i Stockholm den 5 december!


Köp biljett