Frank Turner – Acoustic Duo – SLUTSÅLT

Arrangör FKP Scorpio
Datum fredag 27 oktober
Insläpp 18.00
På Scen 18.30
Pris 295 kr
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen
Köp biljett

Frank Turner kommer till Sverige och bjuder på något riktigt speciellt. I en intim inramning långt ifrån de stora arenor han vanligtvis spelar på kommer han att köra akustiskt med en duosättning. Det blir låtarna du älskar, i ett snyggt avskalat format. Se till att säkra dina biljetter innan de tar slut! 

Frank Turner är en av Storbritanniens mest framgångsrika artister. Han har släppt 9 studioalbum under sin 17-åriga solokarriär varav det senaste albumet ’FTHC’ (2022) blev hans första som nådde 1: a placering på UK Official Album Chart. Hans fyra tidigare album har nått placeringen #2 eller #3 på samma lista. Turner har över en miljon sålda album världen över och har fått tre guldskivor och en silverskiva.

Sen första solokonsert 2004 har Frank spelat nästan 2700 shower över hela världen. Hans största brittiska konserter var på Londons O2 Arena och den världsberömda Wembley Arena. Han har spelat på nästan varje tänkbar konsertlokal i Storbritannien, från små klubbar till arenor och blev till och med utvald av Danny Boyle att spela på invigningsceremonin för de olympiska spelen 2012.

Förra året avslutade Turner sin ambitiösa ”50 States in 50 Days” -turné som den första icke-amerikanska medborgaren och hans prisbelönta 4-dagarsfestival ”Lost Evenings” i Berlin. Under pandemin samlade Frank in över £200 000 till små kämpande konsertlokaler inom musikbranschen genom att livestreama varje vecka. Detta resulterade i att han vann Music Venue Trust’s pris för sin enastående prestation. Han har också vunnit två AIM Awards, ett Kerrang! Award och har blivit nominerad till flera NME Awards.


Köp biljett