Frank Turner & The Sleeping Souls

Arrangör FKP Scorpio
Datum måndag 11 november
Insläpp 19.00
På Scen 19.30
Pris 425
Åldersgräns 18
Plats Stora Klubben
Köp biljett

England mest älskade folkrock-punkare är på ingång. Det kommer bli bra. Det kommer bli svettigt. Och biljetterna kommer ta slut. Var på tårna!

Senast Frank Turner var i Sverige gjorde han två akustiska solospelningar som sålde ut långt, långt i förväg. Nu återvänder han till den inramning vi är vana vid att se honom. Uppbackad av sitt kompband The Sleeping Souls ställer han till med fest i både Stockholm och Göteborg i november.

Sedan det bredare genombrottet med albumen ”England Keep My Bones” tillhör Frank Turner en av Storbritanniens mest framgångsrika artister. Hans uppdaterade version av det musikaliska arvet från både Billy Bragg och The Clash har inte bara slagit rot på hemmaplan, numera är Frank Turner ett älskat namn runtom i världen.

Efter att ha toppat den brittiska albumlistan med fullträffen ”FTHC” från 2022 är förväntningarna höga. De lovande singlarna ”Do One” och skainfluerade ”Girl From The Record Shop” har krattat manegen, nu är Frank Turner äntligen aktuell med en ny skiva. I maj släpps efterlängtade ”Undefeated”.


Köp biljett