Franska Trion

Arrangör KB West
Datum torsdag 7 april
Insläpp 19.00
På Scen ca 20.00
Pris 250
Åldersgräns 18 år
Plats Lilla Klubben
Köp biljett

Hårt arbetande Franska Trion har nyss släppt sin sjunde skiva, dubbelalbumet ”Som ett spjut genom dagarna” – 20 nyskrivna låtar om kärlekens helvete och paradis. Och i vanlig ordning när det kommer till albumsläpp och Franska Trion har skivan hyllats stort.

”Det har blivit någon form av rockmusik tror jag. Vi tror att det har blivit något alldeles extra faktiskt. 7 är ju ett heligt tal, och den sjunde skivan lever upp till det”, hälsar Matti Ollikainen som sjunger, spelar piano och skriver text & musik.

Matti har vid sidan av sin egen musik också spelat med en rad amerikanska bluesmusiker som Carey Bell, Louisiana Red och Johnny Dyer samt gjort filmmusik och samarbetat med en rad svenska artister som t. ex. Anna Järvinen, Håkan Hellström, Joel Alme, Stefan Sundström, Hästpojken och Mando Diao.

Tillsammans med Thommy Larsson på trummor och Viktor Turegård på bas tar Franska Trion form och bildar en explosiv konstellation som fullkomligt briserar live. Har du ännu inte upplevt Franska Trion live är det hög tid att göra det. Den 7 april står bandet på scen på Pustervik och vi vågar utlova en magisk kväll!


Köp biljett