Fröken Signe & Vocal Brand

Arrangör Fröken Signe
Datum lördag 18 juni
Insläpp 17.30
På Scen 18.30
Pris 150:-
Åldersgräns ingen
Plats Matsalen
Köp biljett

Fröken Signe & Vocal Brand

en hitparad med fler stämmor än vi vågar räkna till

11 sångare i en helkväll på samma scen. Välkomna att uppleva en show som inte är någon annan lik. Det blir en ohämmad hyllning till stämsång.

Fröken Signe är allt från visa till Rock´n Roll och med Jörgen Sundström på gitarr vet man aldrig vart showen tar vägen. Det vi vet är att publiken brukar stå på stolarna och skråla med i allt från Magnus Uggla till 80-tals rock. Vägen dit går via underfundiga visor och en hel del soul.

Vocal Brand, ett band med bara röster, tar över scenen med fyllig stämsång som överraskar och imponerar. Fyndiga arrangemang där hitsen avlöser varandra i unika tappningar. Ömsom gåshud, ömsom tokröj. Bli inte förvånad om du själv blir en del av showen! Vocal Brand har en repertoar som sträcker sig från Bo Kaspers till Radiohead via Stevie Wonder, Abba och Leonard Cohen.

Men andra ord! Det blir en överraskningarnas kväll och du vill inte missa tillfället att njuta av ett avslappnat häng i den mysiga och anrika baren på övervåningen på Pustervik. Här finns god mat, gott att dricka och i goda vänners lag får du en ogenerad och skön hyllning till stämsången.

Insläpp 17.30


Köp biljett