Galago & TEG – Den Stora Bokmässefesten

Arrangör Pustervik
Datum torsdag 26 september
Insläpp 20.00
Plats Stora Klubben

 
Hallå govänner! Det är återigen dags för bokmässa, och som traditionen bjuder så bjuder också vi upp till dans, dans, dans. I år gästas Galago av våra kompisar på Teg Publishing när vi gör comeback på fantastiska Pusterviksbaren på Järntorget. Ni som var där vet vad som gäller, för alla andra så vet ni snart att det som gäller är två våningar, tre dansgolv, märkliga Lassieupplevelser och det litterära Sveriges kanske minst intellektuella sammankonst.
I år är vi sinnessjukt jävla jätteglada att välkomna Mattias Alkberg på scenen! En drömbokning är nu verklighet! Få av er har väl missat fantastiska Skända Flaggan. Ja eller vafan. Få av er har väl missat Matti Alkberg?
Förutom Alkberg ser vi också eminenta Lulebandet Könsförrädare som spelar drömsk, trevande, vän och våldsam indiepop. Samt Skator eller Lina Högström som förra året släppte succéskivan Vita kalla.
På stora dansgolvet spelar Hanna Stenman, Lisa Ewald och Sara Hansson från Dotterbolaget som gör en frän repris av förra årets DJ-succé. Precis som förra året spelar de tung bas, svävande R'n'B och snuskiga tjejer tills du omöjligen kan kontrollera de benryckningar som till sist förvandlas till dans!!!
På bargolvet spelar Martin "DJ Schneidler" Halldin och Nathan Hamelberg industrial, exotica, artyfarty, synthrejv, filmmusik och rymdopera. Martin har lovat att till sist återerövra synthen från högern.
Vi firar även släppet av Karolina Bångs fantastiska queermanual Alternativet!!!
Det blir synth, skrevrock och dansmusik natten lång! Så kom och ställ till med helvete!
Och ni, det här är bara början. Det mumlas om mörk magi och rapping på Sara Lidmans vis i kulisserna. Mycket kommer hinna bli klart innan vi nått den 26:e september.
Varmt välkomna!