Galagos Årliga Bokmässefest!

Arrangör Galago
Datum torsdag 22 september
Insläpp 20.00
Pris 100
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben

Nu ni jävlar är det dags för Galagos årliga bokmässeferre igen. Och årets största minst intellektuella litterära tillställning är back with a vengeance. Vi har gjort det här i tio år nu så vi borde vara gamla och trötta, istället är vi piggare än på mycket, mycket länge. Vi har massa av bra och dåliga planer. Kolla!

Det blir två dansgolv, eller kanske tre? Indie, glamcountry, dans, r'n'b, skämskuddehits, folkölsgarage och Bonnie Tyler är utlovat! 

Vi låter lokalbefolkningen invadera övervåningen i en uppvisning i Göteborgspsykos. Matida och Jocke (från StegetDet BrinnerFritzner & HanssonLjudgården etc) kommer som vanligt skapa våldsamt trivsam stämning under namnet "Det Brinner i Ljudgården", vi skruvar upp volym och tänjer på gränserna för såväl rocklyrikk som rymtiddväven med Roky-tolkarna Råger Eriksson. Skivor sköter eminenta representanter från favoritkollektivet Klappa/slå

På våningen under kommer ni få se en hemlig gäst uppträda. Vi vet att det börjar bli smålöjligt med dessa hemliga gäster på Galagos fester. Men Det är faktiskt helt säkert att ni kommer älska detta. Ovanpå det har vi fått in våra vänner från Mash Up International, så jävulen vad ni kommer få dansa de mäsströtta små hovarna av er i år. Stora dansgolvet bemästras förutom detta av DJ-duon Homogen Grupp och självaste DJ Livsfarligt! 

Foajébaren är vigd till kaos, danshångel och en och annan hot shot (hoppas vi!). Skivor kommer spelas, country kommer spelas, hjärtan krossas, starkölsindien flöda och metaforer staplas! 

Men hörni, komkomkom! Det kommer bli så oerhört fedt!

Nå Galago, vars å när sker detta?

Jo:
Pusteviksbaren, Järntorget
22/9 – klockan 20-02.
Entré 100:- i dörren

Vi längtar efter er Göteborg!!! Ny fyller vi det där jävla stället.