Galagos Bokmässefest feat Flumskolan, Shout Out Louds & Wildhart!

Arrangör Galago & Pustervik
Datum torsdag 24 september
Insläpp 19.00
Plats Stora Klubben

Sveriges minst intellektuella litterära tillställning är tillbaks!

Förra året på Galagos bokmässefest efter vårt helt makalösa hemliga gästspel av Hurula sa vi att nä, nu får det fanimig vara nog, vi är gamla nu, vi bantar festen, slänger in några DJ:s och bokar nån elektroduo. Det får vara slut på den här vansinniga hybrisen. Men tror ni vi kunde hålla oss när festskaparglädjen kom igång? Nä just det! Tvärtom så har vi nu strukturerat upp den kanske ballaste festen i mannaminne? Inte bara kommer Flumskolan göra ett gästuppträdande i början på kvällen, ryktet gör gällande att studierektor Klenell febrilt försöker få tag på ett exemplar av Fredrik Reinfeldts bokmässeaktuella självbiografi "Halvvägs". Och ja, nu är den hittad. Ina Lundström, Nanna Johansson och Jonatan Unge står redo att klämma Fredrik Reinfeldts självbiografi som inledning på kvällen!!!

Vi är måttlöst nöjda över att kunna meddela att bästaste WILDHART är bokade till festen! Ibland är band så fina att orden inte räcker till riktigt, men Wildharts musik är liksom på samma gång svidande vacker och intergalaktiskt svängig och helt enkelt ofantligt jävla bra! 

Och när vi kände att vi behövde toppa förra året så fick vi fram en än så länge superduperhemlig akt, det är ett band som följt Galagoredaktionen länge och vi törs utlova att ni kommer få indiedansa som om det var 2005 igen. Vi törs också lova att det blir en helt Göteborgsunik upplevelse.

Så låt hela Marx Engels-huset gå man ur huse, låt Varg Bengts tömmas på kunder, låt feskekörka tömmas på makrill! Nu jävlar är det fest!

Förutom det, 3 dansgolv, boksläpp kommer ske i realtid framför era ögon. Några av landets goaste DJ:s värmer upp. Redan nu har vår gode vän Andres Lokko samt bästa kamrat Rossana Dinamarca lovat ställa sig vid skivspelarna.

Så komkomkom! Nu jävlar firar vi att Galagos bokmässefest fyller 10 år!!!

Var: Pustervik
När: 24:e september klockan 19-02
Va kostare: Solamente 100 bazingas!

Alla måste faktiskt komma!!!