Gamla Pengar + Audacity + Bottlecap

Arrangör Club Slacker
Datum fredag 3 juni
Insläpp 21.00
Pris 100
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

GAMLA PENGAR – oå scen 00.00
Efter en handfull släpp är det återigen dags för Gamla Pengar att tala om hur det ligger till, visa vart skåpet ska stå, knäppa giriga typer på näsan, sparka hatare på smalbenen, reta upp en och annan scenpolis och framför allt leverera en god dos rockmusik i form av en EP. Tema och inspiration är samma gamla: Den sjuka värld vi lever i. Men visst finns det ändå en gnutta hopp? Visst finns det det. Inom en snar framtid släpps bandets femte giv ”Ingen kan allt, men alla kan dra åt helvete” 

Lyssna här:
https://open.spotify.com/artist/5UMJfpwljtmMJF10dcK5Rp

AUDACITY (US) – på scen 23.00
Audacity från Kalifornien firar I år 15 år som band o då är ändå medlemmarna inte till åren direkt. De firade tioårsjubileum som band redan innan medlemmarna var gamla nog att få hyra en bil vilket säger en del om hur unga de var när Audacity startades.  

Musikmässigt snackar vi garagedoftande surfpunk som allt som oftast produceras av deras gamla vän Ty Segall. Själv hade jag nöjet att se dom då de var i Sverige förra året då Filler satte upp dom en regning söndag på Kajskjul ihop med gbg-godingarna Ill Wills. Nya plattan “Dirty Vessels” släppets på Suicide Squeeze Records den 1 April o med den i ryggen gör de nu en omfattande europaturné.

https://open.spotify.com/artist/3JVDhFfcd5xPsFYJ1am9lM

BOTTLECAP – på scen 22.00
Bottlecap är en trio taniga, unga män från Göteborg. Diggar du rock ’n’ roll kommer du att älska dem. Vill du se en djurisk urladdning på scen där vad som helst kan hända? Då kommer du inte att bli besviken. Det här är ett band som skriver bra låtar och gör vansinniga spelningar. Där har du det. Fakta på bordet.

Bottlecap är ännu ett av de banden ifrån kära gamla Svedala som i princip skitit i att foka på hemmaplan o istället lagt sin mesta tid på turnéra i Spanien samt Portugal. Å andra sidan vem kan klandra dom? Vem byter inte mörker, regn o rusk mot sommar, sol o pina coladas om man får chansen? 

Förra året gjorde de en bejublad spelning som support till amerikanska garageduon The Hussy på Röda Sten och nu är det dags för Bottlecap att inta Pustervik för första gången!
Lyssna här :
https://open.spotify.com/artist/1s46oeyWoxJYVgxFbitQEu
https://soundcloud.com/bottlecap/i-dont-like-you-anymore-1
www.facebook.com/bottlecapband
www.bottlecapband.com

DJ:s konsertlokalen: TBA
DJ:s matsalen: TBA

Club Slacker
Fredag 3 Juni
Pustervik
Öppet: 21.00-02.00
Entré: 100 kr
Förköp: Pusterviks biljetter samt ticnet.se (dock billigare på Pviks biljetter då ticnet tar ut en extra serviceavgift) 
http:/www.jonk.se


Köp biljett