Gap Dream

Arrangör WWDIS
Datum torsdag 20 november
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 160
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen
Köp biljett

Gabe Fulvimar har äntligen insett att det finns en värld bortom skivbackarna hos Burger Records (samma label som King Tuff, The Growlers, m.fl.) och ger sig ut på europaturné med sitt GAP DREAM!
Såsom alla andra artister på den alldeles förträffliga labeln Burger Records gör Gap Dream musik som andas DIY, och det är precis vad det handlar om när det kommer till Gabe Fulvimar. Han blandar och ger från musikhistorien med en stor släng 60-tals psych, en gnutta indie från 80- och 90-talet samt en hälsosam dos gungig synthpop. Låtmässigt pendlar han mellan stekheta dagar på valfri Kalifornienstrand med en ispåse på pannan, till nattdimmig spacerock toppad med slackerattityden hos en evigt icke-vuxen skivbutikshangaround. Gott så.
Det är inte första gången du hör Gap Dream vill vi lova. Passa på och glid ner till Pustervik när de kommer till Sverige för första gången. Ni minns väl kanske första gången ni såg Black Lips, The War On Drugs, Kurt Vile eller Thee Oh Sees? Prick så är det även med Gap Dream. Man vill inte missa. Plus… dricka några öl på en torsdag och njuta av musik i världsklass; sounds good right?
Stöd oss och visa support så vi fortsätter med pepp på att dra över rågrymma artister.


Köp biljett