Garden Efterfest! Live: Agent Blå + Maple & Rye + Det Brinner + Henning

Arrangör FKP Scorpio, Pripps Blå & Pustervik
Datum onsdag 6 juni
Insläpp 21.00
På Scen 22.:30
Pris Gratis
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben

Då musiken tystnar i Trädgårdsföreningen fortsätter festen på Pustervik. I samarbete med Pripps Blå presenterar vi Garden Efterfest med fyra grymma Göteborgsakter på scen!

 

Fri entré. Garden-besökare har företräde i kön (i mån av plats). Var beredd på att kunna visa din Garden-biljett.

 

CIRKATIDER:

Henning: 22.30

Det Brinner: 23.15

Maple & Rye: 00.00

Agent blå: 00.45

 

Om banden:

AGENT BLÅ

Singeldebuterade redan innan alla medlemmar hade gått ut högstadiet. Förra årets självbetitlade debutalbum fick indiehjärtan runtom i världen att bulta hårt för Agent Blås suveräna melodier.

 

Nu är de aktuella med nya ”Medium Rare EP”.

 

MAPLE & RYE

Välavvägd stämsång varvas med harmoniska melodier och sköna rytmer hos det folkinspirerade indiepopbandet Maple & Rye. Förra året släpptes EP:n ”Nothing Poetic” och med den i ryggen har de spelat på stora scener runt om i Sverige, London, Schweiz och Norge. Och av bara farten har suveräna ”Hymns of Poseidon” blivit en miljonstreamad favorit.

 

DET BRINNER

Matilda Sjöström från duon Steget imponerade stort då hon solodebuterande som Det Brinner med EP:n ”Du är inte värd mig”. Förra året höjde hon allt ytterligare ett snäpp med albumet ”Så låt mig vara”. Snygg, svenskspråkig pop med elektronisk inramning. Mer gråtdisco åt folket!

 

HENNING

Äntligen, äntligen, äntligen! I vintras kom så det efterlängtade debutalbumet från Henning. Och ingen av oss som hade längtat kan ha blivit besviken på den slicka, sultansvängiga rock som flödade ut från ”Galileo”.

 

”Gud finns inte i den skramliga indiepopen, utan i den lågmälda debuten från en skivdebutant med insomnia.” – HYMN, 7 av 10