Gavin James

Arrangör FKP Scorpio
Datum onsdag 13 februari
Insläpp 19.00
Pris 225
Åldersgräns 18
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Gavin James har några riktigt fantastiska år bakom sig. De enorma framgångarna med singeln ”Nervous” och debutalbumet ”Bitter Pill” var bara början, och han har inga planer på att sakta ner. Med det nya albumet ”Only Ticket Home” tar han ytterligare flera steg framåt och uppåt.

Den irländske singer/songwritern Gavin James tog den traditionella vägen och genomförde hundratals pubgig på hemmaplan. Det ihärdiga turnerandet i kombination med riktigt starka EP:s gjorde att han sakta, men säkert, fick allt fler lyssnare. Sen följde turnéer tillsammans med giganter som Ed Sheeran och Sam Smith, den internationella succésingeln ”Nervous”, TV-framträdanden hos bland andra James Corden och Jimmy Kimmel samt det hyllade debutalbumet ”Bitter Pill”.

De två nya singlarna ”Glow” och ”Always” visade att formkurvan fortsätter att peka uppåt. Nu är Gavin James aktuell med det efterlängtade uppföljaralbumet ”Only Ticket Home” och i vinter återvänder han till Sverige för att på nytt sprida sin magiska livestämning.


Köp biljett