nytt datum – GBG Soulparty

Arrangör Livescen Scandinavia AB
Datum lördag 4 september
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 450 + service
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

GBG Soulparty 2.0 – Nytt datum

Produktionen är flyttad till hösten 2021 och det nya datumet är lördagen 4/9!

Då är SUBURBANS, SISTER SOUL & kvällens stora stjärna SIMONE MORENO, på plats och taggade till tusen!
Har du redan köpt biljett, så håll hårt i denna, då den gäller för det nya datumet (sittplats).
Just nu går det inte att köpa nya biljetter, men ambitionen är att släppa fler biljetter senare i vår, bara restriktionerna tillåter – håll ögonen öppna!

OM Gbg Soulparty

GBG Soulparty såg sitt ljus i December 2018 på Trädgår’n, då med 14 musiker och artister på scenen, såväl lokala som nationella. 600 göteborgare var med och festade loss till soulens oemotståndliga låtar!

Nu är det dags för version 2.0 med 20 musiker och artister på scenen. Tillsammans framför de egna arrangemang och tolkningar av både gammal som ny soulmusik:

THE SUBURBANS, soul- & funk bandet från Göteborg toppat med soulsångerskorna Johanna Hjort & Elena Persson.
Bandet har en traditionell Memphis Stew komposition med en blåssektion uppbackad av en Hammond B3:a samt rytm, bas & trummor.

SISTER SOUL, det relativt nya soulbandet som tagit Sverige med storm via sina tolkningar på Youtube, och  består av fyra utav Nordens främsta vokalister inom soulgenren – tillsammans med Västsveriges mest efterfrågade musiker!

SIMONE MORENO, kvällens stora stjärna och vi är överlyckliga över att hon är med!
Simone är en brasiliansk sångerska med den vackra portugisiskan som modersmål som kom till Sverige för 15 år sedan. Simone turnerar flitigt runt i Skandinavien, Europa och världen på klubbar, konserthus och festivaler – med sitt band Os Lourinhos. Med sin enorma röst och egna stil av afro-brasiliansk pop, reggae, soul, samba och nordiska influenser – kommer hon att lyfta taket på Pustervik!

Evenemanget anpassas till Folkhälsomyndighetens rådande rekommendationer.


Köp biljett