nytt datum 2021 kommer inom kort – GBG Soulparty

Arrangör Livescen Scandinavia AB
Datum torsdag 1 oktober
Insläpp 19.00
På Scen 21.00
Pris 450 + service
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

GBG SOULPARTY 2.0

Livescen Scandinavia AB väljer att skjuta upp denna produktion p.g.a. rådande hälsoläge med omtanke av både publik och medverkande.
Behåll din biljett, då köpta biljetter gäller till det nya datumet 2021. Nytt datum kommer inom kort. Kontakta Tickster för eventuellt återköp.

——————————————————

GBG Soulparty såg sitt ljus i December 2018 på Trädgår’n, då med 14 musiker och artister på scenen, såväl lokala som nationella. 600 göteborgare var med och festade loss till soulens oemotståndliga låtar!

Nu är det dags för omgång nr 2 och i och med det intar produktionen anrika Pustervik!
Denna gång presenterar vi 20 artister med egna arrangemang som framför tolkningar av både gamla soul-dängor från 60-talet fram till nutida soul-hits.

Med oss har vi soul- & funk bandet från Göteborg, THE SUBURBANS. Bandet har en traditionell Memphis Stew komposition med en blåssektion uppbackad av en Hammond B3:a samt rytm, bas & trummor. Vi toppar med perkussion och två kvinnliga sångare för att riktigt få det att svänga.

Dessutom presenterar vi stolt det relativt nya soulbandet SISTER SOUL, som absolut inte är några rookies individuellt och definitivt sänker medelåldern på scenen.
Sister Soul består av fyra utav Nordens främsta vokalister inom soulgenren – tillsammans med Västsveriges mest efterfrågade musiker!

Kvällens stora stjärna stavas SIMONE MORENO och vi blev överlyckliga när hon anslöt sig till GBG Soulparty-gänget!
Simone är en brasiliansk sångerska med den vackra portugisiskan som modersmål som kom till Sverige för 15 år sedan. Simone turnerar flitigt runt i Skandinavien, Europa och världen på klubbar, konserthus och festivaler – med sitt band Os Lourinhos. Med sin enorma röst och egna stil av afro-brasiliansk pop, reggae, soul, samba och nordiska influenser – kommer hon att lyfta taket i konsertlokalen på Pustervik!


Köp biljett