Gogol Bordello

Arrangör Live Nation
Datum onsdag 16 maj
Insläpp 19.00
Pris 425
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

GOGOL BORDELLO TILL SVERIGE!

New York-bandet är en upplevelse för alla sinnen. Det är bandet som på egen hand gjorde "Gypsy Punk" till en genre som hela världen plötsligt älskade. Bandet är nu aktuella med sitt tionde(!) album "Seekers and Finders" och kommer äntligen till Sverige igen. Alla som har sett dom live tidigare har längtat efter återkomsten – ni som inte har sett dom, har något speciellt att se fram emot.. Bandet kommer till Pustervik i Göteborg den 16 maj och Stora Scen på Gröna Lund den 17 maj!

Biljetter till konserten i Göteborg finns ute NU och biljetter till Gröna Lund löses i entrén på konsertdagen.

Enorma låtar som "Wonderlust King", "Start Wearing Purple", "American Wedding", "Mishto" och "Walking On The Burning Coal" från senaste albumet är låtar som fått en hel värld att dansa, skåla, sjunga och enas i en glädje som bara ett band som Gogol Bordello kan framkalla.

Bandet är en brokig skara bestående av 9 starka personligheter och karaktärer – alla med varsin superkraft i form av dragspel, trummor, dans, sång eller fiol till exempel. Det är 9 individer från USA, Ukraina, Ryssland, Etiopien, Ecuador och Vitryssland. En kombination som på pappret ser helt omöjlig ut – men som på scen blir något alldeles magiskt.

Gogol Bordello är ett fenomen, en sensation och en enande kraft. Det är ett band som lockar gamla som unga, världen över. Vi längtar enormt efter två svettiga vårkvällar med världsbandet och kärlekståget Gogol Bordello!

Datum 2018

16/5 – Pustervik, Göteborg
17/5 – Gröna Lund (Stora Scen), Stockholm

 


Köp biljett