Göteborg Film Festival & GLÄNTA Bokmässefest!

Arrangör GIFF/GLÄNTA
Datum fredag 26 september
Insläpp 20.00
Pris 100
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben

Äntligen är det dags för bokmässa igen och som traditionen lyder ställer Göteborg Film Festival och Glänta till med fest!
Fredagen den 26 september avtäcker vi 2015 års filmfestivalaffisch klockan 13 på Digitala Torgets scen inne på mässan. På kvällen fortsätter festligheterna på vårt festivalcenter Pustervik där det bjuds på dj-maraton med författare och filmfolk, liveakter och framträdanden. Den svenska hiphopscenens nya stjärnskott Rosh står på scen tillsammans med Mack Beats och vänner.
Filmfestivalen lanserar sin nya digitala filmkanal, Draken Film, och kanalens innehållsansvariga Marit Kapla visar några favoriter ur utbudet. Dessutom erbjuder vi ett exklusivt erbjudande för alla besökare!
Inredningsduon 2Fab, senast utsmyckare av hotell Nöjesguiden under Way out West, har förvandlat Pusterviksinteriören just för denna magiska kväll.
Detta vill du inte missa!
PROGRAM
Restaurangen: dj-maraton – TBA
Stora klubben: Mack Beats med Rosh och Etzia, dj:s Majsa Allelin och Amina-Bahja Ekman, samt några överraskningar…
TID: 26 september 20-03
ÅLDERSGRÄNS: 18 år
 ENTRÉ: 100 kr, inget förköp. Fri entré för Gläntas prenumeranter och Göteborg Film Festival bjuder alla som går in på festen fram till 21:30 på en gratismånad av Draken Film.
VÄLKOMNA!