Gregory Alan Isakov

Arrangör Live Nation
Datum tisdag 20 augusti
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 270:-+service
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

GREGORY ALAN ISAKOV TILL SVERIGE I SOMMAR
Gregory Alan Isakov är folksångaren som levt stora delar av sitt liv på resande fot. Född i Sydafrika men uppvuxen i USA började Isakov turnera land och rike runt som 16-åring. Musiken andas både folk och indie och med låtar som ”Big Black Car”, ”The Stable Song” och ”Chemicals” samt ”San Luis” från senaste albumet Evening Machines har Isakov snabbt blivit en världsangelägenhet. I sommar återvänder han till Sverige för tre efterlängtade konserter: 19 augusti på Frimis Salonger i Örebro, 20 augusti på Pustervik i Göteborg och 21 augusti på KB i Malmö.

Support är Siv Jakobsen.

Född i Johannesburg, Sydafrika och nu med Colorado som hem har Gregory Alan Isakov varit på resande fot i princip hela sitt liv. Isakovs låtar berättar mästerligt historier om mil efter mil på vägen, vackra landskap och jakten efter att känna sig som hemma någonstans.

Sångskapandet är unikt och djuplodande med tydliga influenser av storheter som Leonard Cohen och Bruce Springsteen. Texterna har gjort att Isakov bland annat beskrivits som ett ”lyrical genius”.

Förra året kom Isakovs sjunde släpp, ”Evening Machines”, som hyllades enorm av kritiker och rosades med skyhöga betyg.Allmusic.com beskrev bland annat skivan så här:
”Isakov has crafted a dark gem of a record that filters American folk music through the wide-open vistas of his bucolic homeland while maintaining a level of intimacy that can feel almost uncanny in its intensity.”

Och i sommar återvänder detta musikaliska geni till Sverige! 19, 20 och 21 augusti. Vi längtar!

Datum
19/8 – Frimis Salonger, Örebro
20/8 – Pustervik, Göteborg
21/8 – KB, Malmö

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.


Köp biljett