Gregory Alan Isakov Support: Leif Vollebekk

Arrangör Live Nation
Datum tisdag 7 mars
Insläpp 19.00
Pris 265
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Musikaliska supertalangen Gregory Alan Isakov till Sverige!

Gregory Alan Isakov är folksångaren som levt stora delar av sitt liv på resande fot. Ursprungligen från Sydafrika men uppvuxen i USA – där han började turnera landet runt redan som 16-åring. Musiken andas både folk och indie och med låtar som ”Big Black Car” och ”The Stable Song” har Isakov snabbt blivit en världsangelägenhet. Den 7 mars kommer han till Pustervik i Göteborg!

Biljetter släpps fredag den 7 oktober kl. 10.00 via LiveNation.se

Född i Johannesburg, Sydafrika och nu med Colorado som hem, har Gregory Alan Isakov varit på resande fot i princip hela sitt liv. Isakovs låtar berättar mästerligt historier om mil efter mil på vägen, vackra landskap och jakten efter att känna sig som hemma någonstans.

Sångskapandet är unikt och djuplodande – med tydliga influenser av storheter som Leonard Cohen och Bruce Springsteen. Dessa texter har gjort att Isakov bland annat har beskrivits som ett ”lyrical genius” – stora ord, men ack så passande.

Om några dagar agerar Isakov support till Passenger i Filadelfiakyrkan i Stockholm – men i mars är det dags för två helt egna konserter på svensk mark. Vi längtar redan!

GregoryAlanIsakov.com

Hyllade Leif Vollebekk agerar support denna kväll!


Köp biljett