Hanna Vox + Sherikan Music Attraction

Arrangör Sherikan Music Attraction
Datum torsdag 4 maj
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 150:-
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen
Köp biljett

Hanna Vox gjorde sin debut som soloartist 2017 med singeln ”Basis of Art”. Sedan dess har hon utvecklat sitt låtskriveri genom att studera musik i New York, och hennes imponerande låtkatalog talar för sig själv. För ett par år sedan inledde hon ett samarbete med den platinum-säljande musikproducenten Markus Göransson, vilket har resulterat i succélåtarna ”A Clean Slate” och ”Skyline”.

Under 2023 kommer fler låtar att släppas, och delar av hennes omfattande låtskatt kommer att framföras under denna speciella kväll. Med sig på scenen har hon Markus på gitarr och Johannes Trossö på trummor, som även står bakom trumspelet i produktionerna. Hanna står själv bakom pianot och uppträder solo i några av låtarna.

Hanna Vox skapar en mystisk atmosfär och uppmuntrar lyssnarna till eftertanke. Hon inspirerar till att tänka bortom de etablerade idéerna och tar med sina lyssnare på en resa in i sitt universum.

Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska artist och låtskrivare!

Sherikan Music Attraction släppte sitt första album ”Queen of Everything” 2015 och blev då omskrivna så långt bort som i en rocktidning i Argentina. I samband med releasen var bandet först med att live-streama en konsert från Pustervik.

År 2017 var det dags igen, på albumet ”No More Tra La La” gästspelade ingen mindre än den legendariske gitarristen Janne Schaffer. Han var också med på premiärspelningen. I samband med detta släppte bandet också eget musikmagasin, med tecknad serie. Frontfiguren i bandet Niklas Philipson skriver musik till låttexter från Björn Bergqvist, som också är bandets manager. Bandet har fått en ny basist sedan sist, Michael Nordell. I övrigt är allt sig likt, Niklas sjunger och spelar gitarr, Mattias Waller på trummor och Mathias Sernerud på gitarr.

Bandets låtar och texter är lätta att förälska sig i. Låtarna är influerade av 70-talets pop/rock blandat med moderna rytmer och körsång. Bandet hyllar musikalisk och konstnärlig kreativitet och älskar tigrar.


Köp biljett