Hardcore Superstar

Arrangör KB West
Datum torsdag 20 december
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 320
Åldersgräns 18
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Några dagar före jul kan vi fira en lite hårdare variant av denna högtid när vi ger er Hardcore Superstar på Pustervik den 20 december!

Många band går den enkla vägen och håller sig till sin genre – Hardcore Superstar, som är inne på sitt tredje årtionde tillsammans, är inte ett av dessa. Fyrmannabandet från Göteborg hade modet att anamma två stilar som tidigare hatade varandra, nämligen thrash metal och sleaze-rock. Den förstnämnda hård, aggressiv och rå medan den senare catchig, melodisk och dekadent.

Det finns inga tecken från Göteborgarna att dra ner på tempot. I september släpptes bandets elfte studioalbum ”You Can’t Kill My Rock ‘N Roll”, vilket mötts av fina recensioner och som befäster att rocken i det här landet är långt från död, snarare mår den jäkligt bra och frodas till allas vår förnöjelse!

Support är The Last Band & Scumbag Millionaire

The Last Band
The Last Band från Göteborg spelar sin egen mix av hardcore & metal som av otaliga kritiker fortfarande inte kan kategoriseras i någon specifik genre. Med två gedigna Europaturnéer i bagaget som support till Avatar, Fozzy och Hardcore Superstar har bandet svetsat ihop sin liveshow till en rejäl smäll på käften. Nya plattan ”HISINGEN” har mottagits med fina recensioner och bandet sticker nu återigen ut i Europa. Den här gången i eget namn. Argare, hårdare och tyngre än någonsin. Stå längst fram när det smäller!

Scumbag Millionaire
Älskar du ett sjujäkla ös och fest så ska du kolla in Scumbag Millionaire som med sin energirika garagepunk kör över publiken och nästintill får din kropp att explodera av galenskap!

Åldersgräns: 18 år
Dörrar: 19.00 | På scen: 20.00
Presenteras av Kulturbolaget


Köp biljett